e107 Weboldalak





Leírása: ITT!

Hírdetések

WordPress Weboldalak

Leírása: ITT!

Működési szabályzat

A BecS-HosT egy ingyenes webhely szolgáltató! Azok számára szeretnék elsődlegesen segítséget adni, akik úgy érzik, hogy szeretnének egy webhelyet vállalkozásának, vagy csak egyszerűen hobbiból szeretne weblapot építeni. A szolgáltatásunkban meghatározhatja, hogy e107 v 2.2.1 vagy World Press webalapot telepítsük kérésre, vagy ha Ön haladó, akkor biztosítjuk a megfelelő hozzáférést a szerverhez és feltöltheti a saját weboldalát. Szerverünk:

Apache/2.4.38 (Debian) Adatbázisunk: MySQL 5.0.12 PHP verzió: 7.3

FTP kapcsolat: Generált Az ingyenes szolgáltatás megrendelését e-mailban kell megrendelni, lehetőleg mail szolgáltatón keresztül például: gmail fiókon keresztül.

Ha nincs saját domain neve így a becs-host.com lesz az oldalad elérhetősége, azaz weboldala.becs-host.com. Természetesen ssl használatát is tudjuk biztosítani azaz https biztonságos kapcsolat kialakítására. Ezeket az igényeket kérjük jelezze megrendelő levelében.

Amikor a megrendelést vissza igazolja, akkor 24 órán belül létrehozzuk a webhelyet és a kapcsolatot.

Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldalak reklámot fognak tartalmazni azaz reklámcsíkok jelennek meg a felületen. Ha komoly üzleti célú szolgáltatást szeretne igénybe venni, ebben az esetben kérjen egyéni ajánlatot, melyben leírja, hogy milyen jellegű szolgáltatást szeretne igénybe venni és mi személyre szabott ajánlatot teszünk Önnek!

Az oldaladon nem üzemeltet jogsértő tevékenységet, vagy faji, vallási, vagy egyéb gyűlölet keltő tartalmakat. Ha értesítést kapunk a jogsértésről a webet azonnal indok és felszólítás nélkül töröljük! A szabályzat elolvasásával elfogadja a működési feltételeket, így megrendelése után hatályba lépnek. A szabályzat változtatási jogát fenntartjuk és értesítést küldünk a változásokról. Köszönjük, hogy megtisztelt a bizalmával és figyelmével!


Felhívjuk figyelmét, hogy 2023. 01. 23.-tól változások lesznek a szabályzatban és megszűnnek az ingyenes lehetőségek! Kérjük kísérje figyelemmel a megjelenő híreinket!
Logo5

0/5 : Nincs értékelve

Heading 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus auctor egestas condimentum. Suspendisse placerat nunc orci, a ultrices tortor eleifend in. Vestibulum tincidunt fringilla malesuada? Phasellus dolor risus, aliquam eu odio quis, mattis cursus magna. Integer ut blandit purus; vitae posuere ante. Vivamus sapien nisl, pulvinar vel turpis a, malesuada vehicula lorem! Curabitur magna justo; laoreet at congue sit amet, tincidunt sit amet erat. Integer vehicula eros quis odio tincidunt, nec dapibus sem molestie. Cras sed viverra eros. Nulla ut lectus tellus.
Tovább olvasom...

weboldalak

weboldalak

MP3 Lejátszó

MP4 Lejátszó

Legfrissebb hírek

Havi hírek