e107 Weboldalak





Leírása: ITT!

Hírdetések

WordPress Weboldalak

Leírása: ITT!

WordPerss weboldalak

A címben feltett kérdésre válaszolni legalább kétféle módon van lehetőség; vagy az átlagos érdeklődőnek, vagy a szakmának mondjuk el pár szóban, hogy mi az a WordPress.

A WordPress egy olyan csodálatos, ezermester-eszközként bárki számára ingyenesen elérhető szoftver, amellyel bárkinek lehetősége van egyszerű email-írói képességekkel is egy ragyogó honlap, blog, vagy éppen portálrendszer kialakítására. Letöltését követően 5 perc alatt elkészíthető vele egy saját weboldal, így egyszerre munkaeszközzé, szórakozássá és a tanulás kiapadhatatlan forrásává válik.

A WordPress egy ingyenes és nyílt forráskódú (PHP és MySQL alapú) tartalomkezelő rendszer. A WordPress számtalan funkciót magába foglaló, modulárisan felépített publikációs platform. Többek között ennek a modularitásnak köszönheti a népszerűségét. A világ top 1 millió weboldalából 16,7% WordPress alapú (forrás Alexa) és az új weboldalak 22%-a készül WordPress-el. A WP a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer ma az interneten!


Sablonok

Sablonnak nevezzük azt a grafikai felépítést, aminek a segítségével megjelenik a weboldalunk. Számos grafika közül válogathatunk az adminisztrációs felületen, jelenleg több mint 1600 tölthető le ingyenesen a WordPress alkotóinak hivatalos oldaláról. Ingyenes témák

Bővítmények

A WordPress egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy bárki könnyedén fejleszthet hozzá bővítményeket, kiegészítőket. A nyílt forrású szellemiségnek köszönhetően fejlesztők ezrei teszik közzé az általuk készített fejlesztéseket ingyen. Jelenleg több, mint 22.000 ingyenesen letölthető bővítmény található a WordPress hivatalos bővítménytárában. Ingyenes bővítmények

Widgetek

Widgeteknek nevezzük azokat a kisalkalmazásokat, melyek segítségünkre vannak a weboldalunk megjelenésének finomhangolásában. A widgetek kezelése igen egyszerű, gyakorlatilag egérrel építhetjük fel az oldalunkat, az úgynevezett “fogd és vidd” technológia segítségével. Ezek a mini modulok (alapesetben) a szöveges rész egyik oldalán elhelyezkedő sidebar-on megjelenő dobozok (boxok). Például: Keresés, Friss hozzászólások, Friss bejegyzések, Címkefelhő stb…

Többfelhasználós verzió

A WordPress segítségével könnyedén létrehozhatunk ingyenesen elérhető bloghálózatokat is. (Ilyen például: WordPress.com, blog.hu stb…) Maximum 5 perces telepítés után máris szabadon hozhatunk létre korlátlan számú új blogot, vagy akár közösségi oldalakat is.

Mobilalkalmazások

A WordPress elérhető a legnépszerűbb mobil-operációs rendszereken is, például: WebOS, Android, iOS (iPhone, iPod Touch, iPad), Windows Phone és BlackBerry.

Bővebben:ITT OLVASHAT!

Heading 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus auctor egestas condimentum. Suspendisse placerat nunc orci, a ultrices tortor eleifend in. Vestibulum tincidunt fringilla malesuada? Phasellus dolor risus, aliquam eu odio quis, mattis cursus magna. Integer ut blandit purus; vitae posuere ante. Vivamus sapien nisl, pulvinar vel turpis a, malesuada vehicula lorem! Curabitur magna justo; laoreet at congue sit amet, tincidunt sit amet erat. Integer vehicula eros quis odio tincidunt, nec dapibus sem molestie. Cras sed viverra eros. Nulla ut lectus tellus.
Tovább olvasom...

weboldalak

weboldalak

MP3 Lejátszó

MP4 Lejátszó

Legfrissebb hírek

Havi hírek